SOORTEN OPVANG

Read in English

Wij bieden kleinschalige kinderopvang aan waarin we heel persoonlijk te werk gaan. Er is veel aandacht voor ieder kind. Door de intensieve samenwerking met twee van de IKC scholen in Best kunnen we goed op elkaar afgestemde programma’s bieden. Dat geeft veel voordelen voor het welzijn van de kinderen.

Binnen Little People ontwikkelen we programma’s voor speciale groepen zoals:  peuterspeelzaal 2+, wennen aan school 3+, sport, spel, muziek en huiswerkbegeleiding. In de toekomst willen we zelfs opvang aan huis bieden, als dat het beste is voor ouder en kind.

Kortom: een kinderopvang organisatie die samen met u zoekt naar de beste manier voor uw kind(eren).

Dagopvang

Dagopvang | 0 – 4 jaar

Voor kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar biedt Little People kleinschalige dagopvang met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal | 2 – 4 jaar

Voor kinderen in de leeftijd van 2 – 4 jaar, biedt Little People de Peuterspeelzaal aan. Een ideale plek waar kinderen in contact komen met andere kinderen en spelenderwijs veel leren. Ook als uw kind geen gebruik maakt van de dagopvang, kunt u gebruik maken van onze peuterarrangementen.

BSO.Wilhelmindorp.10

BSO | 4 – 13 jaar

Voor de schoolgaande kinderen biedt Little People onder de naam BSO Next step kleinschalige opvang op diverse locaties. Er is een nauwe samenwerking met Kindcentrum Br!cks wat vele voordelen biedt.

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken