Buiten Schoolse Opvang | 4 – 13 jaar

Next Step is de buitenschoolse opvang van Little People

Wij zijn een kleinschalige innovatieve buitenschoolse opvang. Kindgericht werken is ons belangrijkste uitgangspunt.

Hier hechten we veel waarde aan:

 • Kind staat centraal
 • Kleinschalig & professioneel
 • Individuele aandacht
 • Duidelijkheid en sructuur
 • Samenwerking met ouders
 • Ondersteuning in de ontwikkeling

Wij werken intensief samen met twee scholen in Best en zijn met beide scholen een ontwikkeling gestart tot het vormen van een Integraal Kindcentrum. Programma’s en thema’s van school kunnen wij, afgestemd met school, in een ontspannen sfeer doorzetten.

Net zoals de dagopvang willen wij met Next Step een tweede thuis zijn voor uw kind. Wij haken in op de persoonlijke wensen en talenten van uw kind. Dat kan van alles zijn op het gebied van sport, spel, muziek, huiswerkbegeleiding in de bovenbouw of ieder andere speciale interesse van uw kind.

Ons doel is dat uw kind het gevoel krijgt bij ons ’thuis’ te zijn na schooltijd en in de vakanties. Kinderen vullen hun vrije tijd in met eigen wensen en behoeften. 

Maar wij vinden het ook belangrijk dat uw kind opgroeit in een betrouwbare veilige omgeving en zich positief kan ontwikkelen, in eigen tempo, dat past bij de leeftijdsfase waarin uw kind zich begeeft.

Hoe doen wij dat? 

 • Door het bieden van kleinschalige opvang. Groepen zo veel als mogelijk afgestemd op de interesses en leeftijdsfases van de kinderen.
 • Onze leid(st)ers zijn lief en geduldig. Ze hebben een groot hart voor kinderen.
 • Door de gesprekken die we met elkaar voeren én met de school, leren we uw kind heel goed kennen en krijgt uw kind de beste, individuele aandacht. We hebben heel veel respect voor het unieke karakter van uw kind. Indien nodig, bieden wij, in overleg met u, weerbaarheidstraining, omgaan met pesten, etc.
 • Natuurlijk hebben wij veel ervaring en de nodige opleidingen over alles op het gebied van kinderen. Zowel medisch als opvoedkundig.
 • De dagen brengen wij door met een gestructureerde dagindeling en er is veel tijd voor allerlei spelvormen.

Overige activiteiten

Gedurende het jaar organiseren wij allerlei activiteiten gebaseerd op de thema’s die plaatsvinden op school of zoals Carnaval, Sinterklaas, Pasen, Kerstmis, Lente, Zomer, Herfst, Winter.  Via nieuwsberichten en onze facebookpagina houden we u altijd op de hoogte.

Om een goede indruk te krijgen van onze BSO bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking.  Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak  via 0499-850352 of maak gebruik van het contactformulier.

Read in English

Locaties

BSO Binnen spel

Openingstijden

Maandag    7.00-8.30     14.00-18.30
Dinsdag      7.00-8.30     14.00-18.30
Woensdag  7.00-8.30     12.00-18.30
Donderdag 7.00-8.30     14.00-18.30
Vrijdag       7.00-8.30     12.00-18.30

Zaterdag   Op aanvraag
Zondag     Op aanvraag

Mocht u andere wensen hebben wat betreft tijden, dan kan dit op aanvraag.

In vakanties en op studiedagen zijn wij geopend van 7.00 – 18.30 uur.
Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken