Cliënten vertellen

Nicole van Gastel:

Onze zoons Sam en Tim gaan al vanaf dat ze 3 maanden zijn naar de kinderopvang bij Little People: eerst op de Bijenhei, bij Debbie thuis. Later naar de locatie aan de Wildheuvel. Momenteel maken ze twee dagen in de week gebruik van de BSO. Beide jongens zijn altijd erg graag naar de opvang gegaan, ze voelen zich er erg thuis en Debbie heeft een speciaal plekje in hun hart gekregen.

Margo van de Wal:

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij BSO Little People. De leidsters zijn erg zorgzaam, duidelijk, lief, begripvol, eerlijk en erg betrokken bij de kinderen.

Onze kinderen kunnen zichzelf zijn en de leidsters bieden hen een warm welkom. Nemen de tijd voor een praatje en laten voelen dat ze altijd naar hun toe kunnen komen met vragen of problemen.

De leidsters communiceren heel goed met ons als ouders en school, zodat wij allemaal op één lijn kunnen werken. Ze ondernemen stappen als dit nodig is en geven ons een veilig en geborgen gevoel wanneer wij de kinderen op komen halen. Wij voelen ons erg betrokken bij Little People en zijn heel blij met hun komst op de Paersacker.

Mirjam Sanders:

Kinderopvang Little People is voor ons een leuke BSO/VSO omdat ze Meedenkend, Professioneel, Ruimdenkend en Klantgericht zijn.
Dat merk je bijvoorbeeld door het meedenken in oplossingen voor opvang in een heel kort tijdsbestek. Ik belde, als voorbeeld, op een vrijdag op dat ik na het weekend een baan zou hebben. Debbie zoekt meteen oplossingen voor de VSO op die maandag al. Binnen een halve dag was alles geregeld! Top!

De manier waarop onze dochter is opgevangen, ook op jongere leeftijd, waarbij ze door de professionele benadering van de leidsters en de zorgzaamheid en aandacht het afwachtende heeft omgezet in het vertrouwen in zichzelf, vinden wij heel positief.

Wij als ouders van een dochter van inmiddels 10 jaar willen Little People wel bij iedereen aanbevelen!

Muriël Doors:

“Als u op zoek bent naar een flexibele en gezellige opvang voor uw kinderen, bent u hier helemaal aan het juiste adres! Wij werken beiden in de zorg en moeten daarom weleens een extra beroep doen op de opvang (buiten onze vaste dagen). Dit is nog nooit een probleem geweest, er wordt altijd een mouw aangepast. Dat is zo ongelofelijk prettig. Daarnaast gaan onze kinderen er met plezier naar toe, zodat je als ouder altijd met een gerust hart naar het werk gaat.”

Nicole van den Akker:

Mijn dochter gaat nu sinds ruim 4 jaar naar de BSO Next Step van Kinderopvang Little People.

Ze kan daar in een veilige omgeving rusten van de schoolstress, wordt begrepen en krijgt haar eigen tijd om zich te uiten.

Voor mij is het heel erg belangrijk, dat men ook na school snapt hoe mijn dochter in elkaar zit. Er ontstaan fantastische gesprekken met leidsters waardoor je ook als ouder het steuntje in de rug krijgt in moeilijke tijden. Samen (ouders en BSO) wordt ervoor gezorgd, dat iedereen tevreden is en het kind lekker in zijn vel kan blijven. Ik kan te allen tijde terecht voor advies en dat waardeer ik enorm!!!

Wij zijn heel erg blij, dat wij kinderopvang Little People hebben gevonden.

Stefan en Moniek van den Eijnden:

“Onze ervaring met Little People is als zeer prettig te beschrijven. Onze dochter gaat er met veel plezier naar toe. Het komt kleinschalig over met volop aandacht voor de kinderen. We merken dat onze dochter veel leert op de opvang. Je merkt soms dat ze nieuwe dansjes en liedjes kent als ze thuis komt. Ondanks dat ze daar goed slaapt, komt ze soms moe maar voldaan thuis. Lekker spelen is ook vermoeiend.”

Joëlle:

Onze kinderen gaan sinds begin september 2015 naar de BSO van Little People. Vanaf het eerste moment van kennismaking hadden wij meteen al een goed gevoel bij deze organisatie. Het verschil tussen Little People en andere (grotere) kinderopvang organisaties is dat ze bij Little People nog echt met je mee denken, samen zoeken naar een oplossing. Ze denken niet vanuit de regels maar vanuit het kind/ de klant: ‘wat is de beste oplossing voor dit kind’. Daarom wil ik Little People aan iedereen aanbevelen!

Wilt u een referentie schrijven? Dat stellen wij zeer op prijs!
U kunt een mail sturen naar: info@kinderopvanglittlepeople.nl.

Buiten_spelen-web
Buiten_spelen-web.2

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken