Referenties

Cliënten vertellen

Wilt u een referentie schrijven? Dat stellen wij zeer op prijs!
U kunt een mail sturen naar: info@kinderopvanglittlepeople.nl.

Mijn dochter gaat nu sinds ruim 4 jaar naar de BSO Next Step van Kinderopvang Little People.

Ze kan daar in een veilige omgeving rusten van de schoolstress, wordt begrepen en krijgt haar eigen tijd om zich te uiten.

Voor mij is het heel erg belangrijk, dat men ook na school snapt hoe mijn dochter in elkaar zit. Er ontstaan fantastische gesprekken met leidsters waardoor je ook als ouder het steuntje in de rug krijgt in moeilijke tijden. Samen (ouders en BSO) wordt ervoor gezorgd, dat iedereen tevreden is en het kind lekker in zijn vel kan blijven. Ik kan te allen tijde terecht voor advies en dat waardeer ik enorm!!!

Wij zijn heel erg blij, dat wij kinderopvang Little People hebben gevonden

Nicole van den Akker

Onze ervaring met Little People is als zeer prettig te beschrijven. Onze dochter gaat er met veel plezier naar toe. Het komt kleinschalig over met volop aandacht voor de kinderen. We merken dat onze dochter veel leert op de opvang. Je merkt soms dat ze nieuwe dansjes en liedjes kent als ze thuis komt. Ondanks dat ze daar goed slaapt, komt ze soms moe maar voldaan thuis. Lekker spelen is ook vermoeiend.

Stefan en Moniek van den Eijnden

Onze kinderen gaan sinds begin september 2015 naar de BSO van Little People. Vanaf het eerste moment van kennismaking hadden wij meteen al een goed gevoel bij deze organisatie. Het verschil tussen Little People en andere (grotere) kinderopvang organisaties is dat ze bij Little People nog echt met je mee denken, samen zoeken naar een oplossing. Ze denken niet vanuit de regels maar vanuit het kind/ de klant: ‘wat is de beste oplossing voor dit kind’. Daarom wil ik Little People aan iedereen aanbevelen!

Joëlle

Onze zoon Jelmer is gestart op de BSO van Little People bij de start van het kindcentrum op de Verleunstraat (basisschool Br!cks). Hij was toen 4 jaar. Hij was snel gewend en ging met veel plezier erheen. Hij is ook in schoolvakanties naar de vakantie opvang geweest. De groepen zijn niet te groot, er worden in vakanties leuke activiteiten aangeboden en er wordt ook echt gekeken wat een kind leuk vindt om te doen. Zo ging een van de leiders mee met een groepje oudere kinderen om Pokémons te vangen buiten toen dit een rage was. Ook gingen ze buiten jachtseizoen spelen; een populair spel met boeven en politie die elkaar moeten zoeken. Verstoppertje spelen door het lege schoolgebouw was ook een hoogtepunt.

Als ouders zijn we tevreden. Als er iets is, kun je dat bespreken en er wordt ook gezocht naar een oplossing. De kinderen kunnen ook hun zegje doen over de gang van zaken en worden dan serieus genomen.

Onze zoon zit nu in groep 8 en heeft afscheid genomen bij de BSO; weer een nieuwe fase.

Hermine van den Dool

Kinderopvang Little People is voor ons een leuke BSO/VSO omdat ze Meedenkend, Professioneel, Ruimdenkend en Klantgericht zijn.
Dat merk je bijvoorbeeld door het meedenken in oplossingen voor opvang in een heel kort tijdsbestek. Ik belde, als voorbeeld, op een vrijdag op dat ik na het weekend een baan zou hebben. Debbie zoekt meteen oplossingen voor de VSO op die maandag al. Binnen een halve dag was alles geregeld! Top!

De manier waarop onze dochter is opgevangen, ook op jongere leeftijd, waarbij ze door de professionele benadering van de leidsters en de zorgzaamheid en aandacht het afwachtende heeft omgezet in het vertrouwen in zichzelf, vinden wij heel positief.

Wij als ouders van een dochter van inmiddels 10 jaar willen Little People wel bij iedereen aanbevelen!

Mirjam Sanders

Onze zoons Sam en Tim gaan al vanaf dat ze 3 maanden zijn naar de kinderopvang bij Little People: eerst op de Bijenhei, bij Debbie thuis. Later naar de locatie aan de Wildheuvel. Momenteel maken ze twee dagen in de week gebruik van de BSO. Beide jongens zijn altijd erg graag naar de opvang gegaan, ze voelen zich er erg thuis en Debbie heeft een speciaal plekje in hun hart gekregen.

Nicole van Gastel:

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij BSO Little People. De leidsters zijn erg zorgzaam, duidelijk, lief, begripvol, eerlijk en erg betrokken bij de kinderen.

Onze kinderen kunnen zichzelf zijn en de leidsters bieden hen een warm welkom. Nemen de tijd voor een praatje en laten voelen dat ze altijd naar hun toe kunnen komen met vragen of problemen.

De leidsters communiceren heel goed met ons als ouders en school, zodat wij allemaal op één lijn kunnen werken. Ze ondernemen stappen als dit nodig is en geven ons een veilig en geborgen gevoel wanneer wij de kinderen op komen halen. Wij voelen ons erg betrokken bij Little People en zijn heel blij met hun komst op Br!cks.

Margo van de Wal

Als u op zoek bent naar een flexibele en gezellige opvang voor uw kinderen, bent u hier helemaal aan het juiste adres! Wij werken beiden in de zorg en moeten daarom weleens een extra beroep doen op de opvang (buiten onze vaste dagen). Dit is nog nooit een probleem geweest, er wordt altijd een mouw aangepast. Dat is zo ongelofelijk prettig. Daarnaast gaan onze kinderen er met plezier naar toe, zodat je als ouder altijd met een gerust hart naar het werk gaat.”

Muriël Doors

Locatie Wilhelminadorp
Verleunstraat 27
5684 TT Best
0499-850 352

Locatie Wildheuvel
Wildheuvel 15-17-19
5685 CD Best
0499-850 352

Locatie Naastenbest
Koningin Emmalaan 27
5684 BA Best
0499-850 352

 

Locatie Wilhelminadorp
Verleunstraat 27
5684 TT Best
0499-850 352

Locatie Heuveleind-Heivelden
Wildheuvel 17-19
5685 CD Best
0499-850 352

Locatie Naastenbest
Koningin Emmalaan 27
5684 BA Best
0499-850 352