Aanmeldprocedure

Voor ouder en kind is de (over)stap naar kinderopvang best spannend. Dat begrijpen we maar al te goed. De aanmeldingsprocedure is redelijk uitgebreid bij ons omdat we het heel erg belangrijk vinden dat uw kind zich bij ons thuis voelt. Dat geldt zowel voor de dagopvang, peuterspeelzaal als de BSO.

Kennismaking & rondleiding
Voordat u uw kind aanmeldt, is het prettig om persoonlijk kennis te maken met onze opvang. Bel of mail ons gerust voor het maken van een kennismakings- of rondleidingsafspraak.


Aanmelding

Bent u na deze eerste kennismakingsafspraak enthousiast, dan kunt u uw kind bij ons aanmelden.


Intake

Hierna volgt een uitgebreide intake. Dit vinden wij een zeer belangrijk onderdeel omdat we een belangrijke, toekomstige samenwerking aan gaan. Zo kijken wij er althans tegen aan.

We bespreken tijdens de intake uitgebreid met u door hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden, waar we rekening mee moeten houden en hoe u de (verdere) ontwikkeling van uw kind ziet. Tijdens de intake spreekt u uw verwachtingen over de opvang uit, maar spreekt de kinderopvang ook duidelijk de verwachting naar u, als ouder, uit.

Naar aanleiding van deze intake krijgt u bericht of uw kind wel of niet in aanmerking komt voor opvang bij Little People en of uw kind eventueel op een wachtlijst geplaatst wordt.


Plaatsing

U krijgt bericht wanneer uw kind een plaats heeft op onze opvang en wanneer uw kind mag komen oefenen. Natuurlijk nemen we bij de dagelijkse overdracht voldoende tijd om de overstap naar de opvang te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Geef ze altijd aan ons door, zodat we samen zorgen dat uw kind een tweede thuis krijgt bij ons!

Wilt u komen kennis maken? Bel dan naar 06 39 50 23 92 of maak gebruik van het contactformulier.

Wilt u uw kind direct aanmelden?
Maak dan gebruik van het aanmeldformulier.

Happy kids
Happy girl

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken