Peuterarrangementen | 2- 4 jaar

Voor kinderen die niet naar de dagopvang gaan maar waarvan de ouders het wel belangrijk vinden dat ze in contact komen met andere kinderen is de peuterspeelzaal een perfecte oplossing.

De doelstelling van de peuterspeelzaal is het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar door het aanbieden van veelzijdige en passende speelmogelijkheden. Kinderen leren hier samen te spelen en rekening te houden met elkaar. Ze leren zicht te uiten met zang, dans en materialen en spelen in een omgeving waar taal een belangrijke rol speelt.

Doordat de peuterspeelzaal een onderdeel is van het Integrale Kind Centrum wordt ieder kind vanuit een doorgaande ontwikkelingslijn gevolgd. De overgang van peuterspeelzaal naar de basisschool wordt zo eenvoudig gemaakt en vindt in overleg met de schoolleiding plaats.

Op de groepen werken meerdere beroepskrachten. Zij zijn aanvullend VVE-gecertificeerd (Voor-en Vroegschoolse Educatie).
Dit is extra begeleiding voor kinderen om eventuele ontwikkelingsachterstanden te voorkomen. Spelenderwijs krijgen deze kinderen extra aandacht voor onder andere taalonderwijs.

De peuterspeelzaal is geopend op dezelfde dagen dat de aangesloten IKC-school open is.

Om een goede indruk te krijgen van onze peuterarrangementen, bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking.  Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak  via 0499-850352 of maak gebruik van het contactformulier.

Read in English

Locaties

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

Openingstijden

Locatie Wilhelminadorp
Maandag tot en met vrijdag:
08.30 – 12.30 uur

Locatie Heivelden – Heuveleind
Maandag tot en met vrijdag:
08.30 – 12.30 uur

Extra informatie

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken