Dagopvang | 0- 4 jaar

Little People wil een tweede thuis zijn voor uw kind zodat u met een gerust hart kan gaan werken of een andere activiteit kan gaan doen.

Ons doel is dat uw kind zich bij ons net zo prettig voelt als bij u thuis. We vinden het belangrijk dat uw kind opgroeit in een betrouwbare, veilige omgeving en zich positief kan ontwikkelen, in eigen tempo, dat past bij de leeftijdsfase waarin uw kind zich begeeft.

Voor kinderen is regelmaat erg belangrijk.

Wij werken met een vaste dagindeling, met afwisseling tussen actieve en rustmomenten. Binnen deze dagindeling is het belangrijk dat uw kind zich vrij voelt om zich te ontwikkelen. Uw kind krijgt alle ruimte om te spelen en spelenderwijs te leren. Wij vinden het belangrijk dit goed te observeren. Zo ontdekken we wat de behoefte is van uw kind en hoe we stapsgewijs de ontwikkeling kunnen stimuleren. Een goede dagindeling helpt daar bij. Dit is geen dwingende indeling omdat we altijd uitgaan van de behoefte van uw kind en de interactie in de groep.
Daarnaast geven we u de ruimte voor een eigen inbreng in het dagritme van uw kind. U kent u kind immers het allerbeste!

Overige activiteiten

Gedurende het jaar organiseren we allerlei activiteiten gebaseerd op de thema’s die dan plaatsvinden zoals Carnaval, Sinterklaas, Pasen, Kerstmis, Lente, Zomer, Herfst, Winter. We doen uitstapjes of maken knutselwerken, lezen boeken voor, etc. Via nieuwsberichten en onze facebookpagina houden we u altijd op de hoogte.

Om een goede indruk te krijgen van onze kleinschalige opvang, bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking.  Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak  via 06 – 39 50 23 92 of maak gebruik van het contactformulier.

Read in English

Locaties

Buiten spelen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

05.45 – 18.30 uur
05.45 – 18.30 uur
05.45 – 18.30 uur
05.45 – 18.30 uur
05.45 – 18.30 uur
Op aanvraag
Op aanvraag

Openingstijden kunnen per locatie wisselen.
Kijk bij de betreffende locatie voor de juiste openingstijden.

Meer informatie

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken