Mijn naam is Wendy. Ik ben al enige tijd werkzaam bij kinderopvang Little People. 

De visie, het beleid, de omgang met collega’s, het contact met ouders en natuurlijk  de sfeer bij Little People maken het een feestje om hier te mogen werken. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en met een voldaan gevoel naar huis. Ik hoop dan ook dat gevoel over te kunnen brengen naar de kinderen.

De huiselijke sfeer van kinderopvang Little People creëert een veilige haven waar de kinderen zich op een eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dat ik als pedagogisch medewerkster kan bijdragen aan die ontwikkeling vind ik fantastisch. Ik zie dat ieder kind uniek is en eigen wensen & behoeftes heeft, waar ik graag bij aansluit.

Het is bij ons altijd gezellig! Heerlijk liedjes zingen, dansen, knutselen, knuffelen en spelletjes spelen om op verschillende manieren alle ontwikkelingsgebieden aan te spreken. 

Naast pedagogisch medewerkster ben ik ook Video- Interactie begeleider (VIB) binnen onze kinderopvang. Ik verzorg de cursus ‘babyspecialist’ door middel van video begeleiding aan alle pedagogisch medewerkers. Zo kunnen wij alle zorg en ondersteuning bieden aan alle kinderen, zelfs aan de aller- allerkleinsten.

Ik zie en hoor ieder kind. Ieder kind mag er zijn. Bij Little People zijn we één grote gezellige familie waar ieder kind welkom is.
Kom eens langs om deze gezellige club pedagogisch medewerkers en kinderen te ontmoeten!

Groetjes, Wendy

83e69439-8d34-4e5d-82ba-47402c64f437

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken