Hallo Allemaal,
Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Rik en ik woon al bijna heel mijn leven in Best.
Juni 2015 heb ik mijn vmbo-t diploma behaald.  Daarna ben ik onderwijsassistent gaan studeren aan het kw1c in ‘s-Hertogenbosch waar ik in juni 2017 mijn diploma behaald heb. Nu studeer ik in Helmond aan De Kempel (PABO) Daar ben ik in september 2017 mee begonnen en ik hoop deze in 2021 afgerond te hebben. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Best-Vooruit. Dit doe ik nu voor mijn voor mijn twaalfde jaar. Ook ben ik inmiddels voor mijn achtste jaar coach bij een van de jeugdteams van Best-Vooruit.
In oktober 2017 ben ik begonnen met werken bij Little People. Ik wilde namelijk graag een baan die goed aansloot bij mijn reeds behaalde diploma, maar ook een baan waar ik nog meer ervaring op kan doen. Deze baan sluit goed aan bij mijn huidige opleiding en ik zie het daarom ook als een leuke en uitdagende baan.
Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat de kinderen spontaan zijn en bijna alles zeggen wat in ze opkomt.  Ik ben voornamelijk werkzaam bij de 2+ groep en de BSO op de locatie in het Wilhelminadorp.
Groetjes,
Rik
Rik

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken