Neem jij kinderen (en je werk) serieus?

Steeds meer mensen zoeken een baan waarin ze er echt toe doen. Jij ook? Dan willen we graag met je kennismaken. Want al onze medewerker nemen hun werk, en trouwens ook de kinderen, serieus. Kinderopvang is een grote verantwoordelijkheid, want je geeft kinderen een stevige basis mee voor de toekomst. De basis begint met veiligheid, gezelligheid en geborgenheid. Daar draag jij als pedagogisch medewerker elke dag weer aan bij.

Maar je werk gaat veel verder…. Je zorgt dat kinderen zich veilig en tegelijkertijd in alle vrijheid kunnen ontwikkelen en je stimuleert ouders om positief op te voeden. Dat is waardevol, leuk en uitdagend. Eerlijk is eerlijk: het is ook flink werken. Maar daar krijg je heel veel voor terug. Natuurlijk een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Kinderopvang Little People bied je nog meer: eigen verantwoordelijkheid, kleinschalige locaties, zelfsturende teams, een scala een opleidingsmogelijkheden en goede begeleiding. Weten hoe dat werkt? Kom dan eens kennismaken op een van onze locaties.

Recent Posts

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken