Ik wil me even aan u voorstellen. Ik ben Neeltje Roemers, de mama van Hidde (4jr, BSO Paersacker) en Gijs (2jr, dagopvang Verleunstraat) en we krijgen er binnenkort nog een klein zusje erbij. Ik ben huisarts in Rosmalen en onze kindjes gaan twee dagen in de week naar Little People.

Hidde is 4 jaar geleden begonnen bij Debbie thuis in de woonkamer met een klein groepjes kindjes. In de loop van de afgelopen vier jaar is Little People uitgegroeid tot een mooi bloeiend en warm kinderdagverblijf. Onze jongens gaan er altijd graag naar toe, ze hebben veel vriendjes en het is echt een tweede thuis geworden.

De huiselijke sfeer en de persoonlijke omgang met de kindjes, maken dat ze zich hier snel thuis voelen. Desondanks zijn er wel duidelijke regels en worden er waarden en normen bijgebracht.

Het is belangrijk dat de kinderen een vertrouwde, veilige plek hebben waar ze naar toe kunnen gaan als papa en mama moeten werken. Ik vind het fijn om betrokken te zijn in de oudercommissie om zo mee zorg te kunnen dragen voor het reilen en zeilen rondom de opvang van de kinderen.

Neeltje Roemers

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken