Beste ouder/verzorger,

Graag stel ik mezelf aan u voor:

Mijn naam is Joyce en ben woonachtig in Eindhoven.

In 2019 heb ik mijn diploma-verpleegkunde behaald, tijdens en naast mijn opleiding ben ik op veel verschillende werkvelden werkzaam geweest: de ouderenzorg, mensen met psychische hulpvraag, het ziekenhuis en de gehandicaptenzorg. Bij het laatst genoemde werkveld, ben ik 5 jaar werkzaam geweest.

Hier heb ik met erg veel plezier en warmte een mooie zorg mogen leveren. Ik heb er ervaring op gedaan, met het individueel (klein) kijken en daarbij een aanvulling te verrichten naar een passende intervisie, op de (zorg)vraag of wens. Hierbij niet alleen voor de zorgvrager, maar ook voor familieleden.

Het spreekt me enorm aan en wekt mijn interesse op, het biedt uitdaging en diversiteit  tevens omdat ieder mens(je) uniek is.

Dit vind ik terug in de visie van Little People en zet ik graag voort.

Toch heb ik gemerkt, dat de begin-ontwikkeling en het aanreiken van passende activiteiten steeds meer mijn interesse hebben. Naast het feit dat kinderen en baby’s altijd al mijn hart hebben gestolen.

Ik zou nu dan ook heel graag aan de begin fase van de jonge leventjes willen staan, waarbij ik een betrokken bijdrage kan leveren. En waar een veilige, warme, gezellige, leerzame en vertrouwde omgeving centraal staan. Dit heeft mij dan ook doen besluiten, om in September 2021 te gaan starten met de studie HBO-pedagogiek. Little People heeft mij de kans geboden, om de studie in deeltijd te gaan volgen, waardoor ik de theorie eigen kan gaan maken in de praktijk.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit, om een deel te mogen gaan zijn, binnen dit fijne en warme bedrijf Little People.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten op locatie Wilhelminadorp.

Groetjes Joyce

 

 

20210825_094701

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken