Mijn naam is Inge en ik ben de moeder van Nienke en Pim.

Sinds 3 jaar woon ik in Best. Omdat ik niet bekend was in Best met de kinderopvang, heb ik een rondleiding bij Debbie/Little People, toen nog gastouder aan huis, gevraagd.

Wat voor mij de doorslag gaf om voor Little People te kiezen, was de benadering naar mijn dochtertje toe. Mijn dochtertje was toen net 2 jaar en niet snel op haar gemak bij mensen die ze niet goed kende. Zonder te forceren werd ze direct op haar gemak gesteld en tot mijn grote verbazing wilde ze niet meer met me mee naar huis!

Momenteel zit ze in groep 1 gaat ze met veel plezier naar BSO IKC De Heydonk. Hier heeft ze het ontzettend naar haar zin, haar broertje Pim zit in de groep naast haar op de dagopvang. Ze vindt het erg fijn om haar broertje dicht in de buurt te hebben.

Ook Pim heeft het goed naar zijn zin en hij gaat sinds kort naar de 2+ groep.

Het belangrijkste reden om voor Little People te kiezen is dat de kinderen echt gezien worden en de persoonlijke benadering naar ouders toe. Ik vind het daarom ook prettig om lid te zijn van de oudercommissie omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor de organisatie en nauw betrokken ben bij alle nieuwe ontwikkelingen. Hopelijk kan ik hierbij mijn steentje bijdragen!

Groetjes Inge Triepels

Inge Triepels

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken