KINDEROPVANG LITTLE PEOPLE

 

Little People is onderdeel van twee integrale kindcentra in Best.

Een tweede thuis voor uw kind!

Een huiselijke sfeer, kleinschalig en véél persoonlijke aandacht voor ieder kind. Dat kunt u van Little People verwachten!

Hier hechten wij heel veel waarde aan:

  • Liefdevolle & individuele aandacht
  • Kleinschalig & professioneel
  • Duidelijkheid & structuur
  • Samenwerking met ouders en basisschool
  • Ondersteuning en aandacht voor de ontwikkeling
  • Respect voor het unieke karakter van uw kind

Uw kind krijgt bij ons de kans zich positief te ontwikkelen, in een eigen tempo, dat past bij de leeftijdsfase en de persoonlijke ontwikkelbehoefte. Dat vinden wij erg belangrijk en daarvoor hebben we regelmatig overleg met u. Ieder kind is bijzonder en heeft eigen talenten. Wij willen deze graag samen met u ontdekken en positief stimuleren.

Uw kind is bij ons welkom van 0 t/m 13 jaar. We bieden hiervoor verschillende groepen binnen de kinderopvang: dagopvang, buitenschoolse opvang en het peuterspeelwerk. Wij hebben nauwe samenwerkingen ontwikkeld met de KC basisscholen Br!cks en de Heydonck.
Deze samenwerking biedt vele voordelen. Omdat wij uw kind én de werkwijze van de scholen goed kennen, kunnen wij u advies geven welke school het beste bij uw kind past. Uiteraard is de keuze wel aan u.

Om een goede indruk te krijgen van onze kleinschalige kinderopvang, bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking. Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak via 0499-850352 of maak gebruik van het contactformulier.

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken