Voor ouder en kind is de (over)stap naar kinderopvang best spannend. Dat begrijpen we maar al te goed. De aanmeldingsprocedure is redelijk uitgebreid bij ons omdat we het heel erg belangrijk vinden dat uw kind zich bij ons thuis voelt.

Kennismaking
Voordat u uw kind aanmeldt, is het prettig om persoonlijk kennis te maken met onze opvang. Bel of mail ons gerust voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Aanmelding
Bent u na deze afspraak enthousiast, dan kunt u het aanmeldformulier invullen op deze website.

Intake
Hierna volgt een uitgebreide intake. We bespreken dan uitgebreid met u door hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden, waar we rekening mee moeten houden en hoe u de (verdere) ontwikkeling van uw kind ziet. Tijdens de intake spreekt u uw verwachtingen over de opvang uit, maar spreekt de kinderopvang ook duidelijk de verwachting naar u, als ouder, uit. Naar aanleiding van deze intake krijgt u bericht of uw kind wel of niet in aanmerking komt voor opvang bij Little People en of uw kind eventueel op een wachtlijst geplaatst wordt.

Plaatsing
U krijgt bericht wanneer u kind een plaats heeft op onze opvang en wanneer uw kind mag komen oefenen. Natuurlijk nemen we bij de dagelijkse overdracht voldoende tijd om de overstap naar de opvang te bespreken. Heeft u vragen of opmerkingen? Geef ze door, zodat we samen zorgen voor een fijne opvang van uw kind!

Heeft u vragen of wilt u kennis komen maken?
Bel dan naar 06 – 395 023 92 of maak gebruik van het contactformulier.

Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden, dan kunt u hier uw inschrijfformulier downloaden:

Inschrijfformulier Dagopvang

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken