Wanneer de kinderen van Little People 4 jaar worden en naar school gaan, zijn ze vanzelfsprekend welkom bij BSO Next Step. In een persoonlijk gesprek bespreken wij deze mogelijkheid en inschrijving met u door.

Nieuwe kinderen zijn uiteraard ook welkom bij BSO Next Step. De aanmeldingsprocedure is redelijk uitgebreid bij ons omdat we het heel erg belangrijk vinden dat uw kind zich bij ons thuis voelt.

Kennismaking
Voordat u uw kind aanmeldt, is het prettig om persoonlijk kennis te maken met onze buitenschoolse opvang. Bel of mail ons gerust voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Aanmelding
Bent u na deze afspraak enthousiast, dan kunt u het aanmeldformulier invullen op deze website.

Intake
Hierna volgt een uitgebreide intake. We bespreken dan uitgebreid met u door hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden, waar we rekening mee moeten houden en hoe u de (verdere) ontwikkeling van uw kind ziet. Tijdens de intake spreekt u uw verwachtingen over de opvang uit, maar spreekt de kinderopvang ook duidelijk de verwachting naar u, als ouder, uit. Naar aanleiding van deze intake krijgt u bericht of uw kind wel of niet in aanmerking komt voor opvang bij Next Step en of uw kind eventueel op een wachtlijst geplaatst wordt.

Plaatsing
U krijgt bericht wanneer u kind een plaats heeft op onze opvang en wanneer uw kind mag komen oefenen. Natuurlijk nemen we bij de dagelijkse overdracht voldoende tijd om de activiteiten op de BSO te bespreken. Heeft u vragen of opmerkingen? Geef ze door, zodat we samen zorgen voor een fijne tijd voor uw kind!

 

Heeft u vragen of wilt u kennis komen maken? Bel dan naar 0499-850352 of maak gebruik van het contactformulier.

Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden, dan kunt u hier uw inschrijfformulier downloaden:

Inschrijfformulier Buitenschoolse Opvang

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken