Soorten kinderopvang

Wij bieden kleinschalige kinderopvang aan waarin we heel persoonlijk te werk gaan. Er is veel aandacht voor ieder kind. Door de intensieve samenwerking met twee van de IKC scholen in Best kunnen we goed op elkaar afgestemde programma’s bieden. Dat geeft veel voordelen voor het welzijn van de kinderen.

Binnen Little People ontwikkelen we programma’s voor speciale groepen zoals:  peuterspeelzaal 2+, wennen aan school 3+, sport, spel, muziek en huiswerkbegeleiding. In de toekomst willen we zelfs opvang aan huis bieden, als dat het beste is voor ouder en kind.

Kortom: een kinderopvang organisatie die samen met u zoekt naar de beste manier voor uw kind(eren).

Dagopvang

Dagopvang | 0 – 4 jaar

Voor kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar biedt Little People kleinschalige dagopvang met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal | 2 – 4 jaar

Voor kinderen in de leeftijd van 2 – 4 jaar die niet naar de dagopvang gaan, biedt Little People de Peuterspeelzaal aan. Een ideale plek waar kinderen in contact komen met andere kinderen en spelenderwijs veel leren.

BSO.Wilhelmindorp.22

BSO | 4 – 13 jaar

Voor de schoolgaande kinderen biedt Little People onder de naam BSO Next step kleinschalige opvang op diverse locaties. Er is een nauwe samenwerking met IKC de Heydonck en IKC de Paersacker wat vele voordelen biedt.

DSC01218

Sport en Spel BSO | 7 – 13 jaar

Voor de actieve en sportieve kinderen biedt Little People onder de naam Sport BSO diverse workshops op sportpark Naestenbest. Op de velden en het clubhuis van korfbalvereniging DKB maken kinderen kennis met diverse activiteiten.